مدیرکل دفتر صنایع غذا و دارو وزارت صمت گفت: در سال ۱۴۰۱ از یک سو حذف ارز ترجیحی و افزایش چند برابری هزینه های تولید و از سوی دیگر نبود تهمیداتی برای جبران خلا نقدینگی ایجاد شده در شرکت ها باعث کمبود دارو در داروخانه ها و بیمارستان ها شد.
معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه یکی از جدی ترین تهدیدهای سلامت انسان در سالها و دهه های اخیر دیابت است گفت: بیمه سلامت در سال ۹۸ برای بیماران دیابتی ۲۷۰ میلیارد تومان هزینه کرده است.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: در صورت تائید کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا داروی فاویپیراویر در بخش سرپایی تجویز و مصرف خواهد شد.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شرکت های دانش بنیان ایرانی موفق به ساخت کیت آزمایش تشخیصی سریع کرونا شدند که موفقیت بزرگی برای کشور محسوب می شود.
نتایج تحقیقات نشان میدهد که واکسن کرونای ساخت شرکت داروسازی «فایزر» و شرکت آلمانی «بایونتک» ممکن است نیازی به نگهداری در دمای منفی ۷۰ درجه سانتیگراد نداشته باشد و در دمای معمول یخچال ثابت بماند.
کارشناس بیماریهای عفونی و ویروسشناس آمریکایی ابراز خوشبینی کرد که دادههای اولیه نتایج مرحله سوم واکسن کرونای شرکت «مُدرنا» به اندازه کاندیدای واکسن کرونای شرکتهای «فایزر» و «بیون تک» امیدوارکننده خواهد بود.
معاون فناوری پژوهشگاه ملی ژنتیک و زیست فناوری گفت: با مطالعه بیش از ۲۰۰ توالی ژنی و ژنوم کرونا، ۲۳ جهش ژنتیکی این ویروس شناسایی شد که چهار جهش آن مختص ایران است.